Το φροντιστήριο

Καθηγητές στο Κέντρο Βιολογίας

Η εκπαίδευση είναι η πύλη προς το μέλλον και οι καθηγητές μας είναι οι οδηγοί προς την ανάπτυξη και την επιτυχία στο Κέντρο Βιολογίας στα Ιωάννινα. Δείτε τα βιογραφικά των καθηγητών μας, όπου θα ανακαλύψετε τις δεξιότητες και την αφοσίωση που τους καθοδηγεί στην προετοιμασία των μαθητών για το μέλλον.

Γνωρίστε την επιστήμη της ζωής!

Από το 2017 το ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, το Φροντιστήριο Βιολογίας στα Ιωάννινα, που προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση, προετοιμασία και εκπαιδευτική αλληλεπίδραση, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή.

Συνεργαζόμαστε με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστηρίων Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) και είμαστε μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ιωαννίνων (Σ.Ε.Φ.Ι.).

Η ατομική προσέγγιση

Κύριο μας ενδιαφέρον αποτελεί η δημιουργία μικρών, ομοιογενών ομάδων με 4-5 μαθητές, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι εκπαιδευτές διαθέτουν αρκετό χρόνο για τον καθένα ώστε να τον υποστηρίξουν ατομικά. 

Η διδασκαλία είναι υποχρέωσή μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα απαραίτητα κίνητρα στους μαθητές μας, προωθώντας τη συνεχή ανάπτυξή τους, την αγάπη τους για την γνώση, και την απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων έτσι ώστε να ανταποκριθούν σε κάθε δύσκολη πρόκληση προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι η επιτυχία εξαρτάται από την αφοσίωση, τον συνεχή προγραμματισμό και τη συνέπεια.

Γιατί επιλέγουν το ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Εξειδικευμένοι
Καθηγητές

Με την πολυετή μας εμπειρία στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σας βοηθούμε να κατανοήσετε τα δύσκολα θέματα με σαφήνεια και ενθαρρύνουμε την ανεξάρτητη σκέψη.

Προσαρμοσμένα
Μαθήματα

Καθορίζουμε το πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και το ρυθμό σας, προκειμένου να εξελίξετε τις ικανότητές σας στη Βιολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Σύγχρονος
Εξοπλισμός

Διαθέτουμε εξοπλισμό για την απεικόνιση διδακτικών πρακτικών και εφαρμογών, προκειμένου να εμβαθύνετε στην επιστήμη της Βιολογίας. 

Διαρκή
Διαγωνίσματα
Προσομοίωσης

Τα τακτικά γραπτά διαγωνίσματα προσομοίωσης, βοηθούν τους μαθητές μας να προσαρμοστούν άμεσα στο πνεύμα των Πανελλήνιων εξετάσεων και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους.

Επιτυχημένα
Αποτελέσματα

Οι μαθητές μας επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις και τις επιλογές τους για περαιτέρω σπουδές.

Αν αναζητάτε ένα φροντιστήριο Βιολογίας που θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε, είμαστε εδώ για εσάς. 

Κέντρο Βιολογίας © 2024 all rights reserved
Κέντρο Βιολογίας © 2024 all rights reserved